Camera/ Pers boot2018-06-30T20:20:20+01:00

Camera / Pers boot

Voor zeer uiteenlopende projecten zijn wij gevraagd als Media boot, oftewel Camera / Pers boot.
Een RIB is gemakkelijk te manoeuvreren, snel, veilig en stabiel. Perfect dus om de beste plaatjes vanaf te schieten en te filmen.

Hieronder een kleine selectie van enkele projecten uit het verleden, waar wij voor gevraagd zijn:

Voorgaande projecten:

Media boot voor de Volvo Ocean Race, het dames team van het schip van  SCA.
Persboot Start Volvo Ocean Race Scheveningen.
Persboot voor de start van de Plastic Soup Surfer in zijn record poging naar Lowestoft op een kiteboard gemaakt van zwerfafval uit zee
TV programma Checkpoint van Zapp
Frisdrank fabrikant Fanta maakt commercial op de rib.
Verwelkomen Bark Tall Ship Europa in Scheveningen.
RTL Nieuws filmopname’s voor het journaal ‘tropische zomerdag Scheveningen’
T.V. Programma ‘ Geloof en een hoop liefde’ met Pierre Wind aan het ‘ roer’
Televisie programma Haagse Band Di-Rect met Giel Beelen op de waterski’s

Voor meer informatie en/of een prijsopgave kun je contact met ons opnemen.

Veiligheid Rib School Scheveningen

Naast de vaartochten voor VIP’s / Camera of Pers boot / bewaking van evenementen verzorgen wij vaaropleidingen aan gerenommeerde instanties. Ieder jaar komen de agenten van Politie Haaglanden bij ons hun vaaropleiding volgen voor hun werkzaamheden bij het Kustdetachement. Ook Rijkswaterstaat en het Hoogheemraadschap nemen jaarlijks deel aan onze opleidingen. Particulieren, waaronder de vele expats in Den Haag kunnen bij ons terecht voor hun Internationale vaarbewijs met aansluitend het ICC (International Certificate of Competence).

Wij zijn CWO (Commissie Watersport Opleidingen) en RYA (Royal Yachting Association) gecertificeerd. Verder zijn wij een CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) instelling.

Hiermee willen wij  aangeven dat wij weten waar wij mee bezig zijn op onze Noordzee. Wij houden onze reputatie graag hoog. Ook hebben wij onze eigen RIB’s welke niet verhuurd worden. Ieder jaar komt een inspecteur uit de UK onze boten en lesmateriaal keuren. Iedere Rib valt onder de P & I verzekeringsdekking

Eigen risico ribvaren Scheveningen

Deelname aan de activiteiten van RIB School & RIB Actie Scheveningen geschiedt geheel op eigen risico. Voor afvaart teken je een verklaring van ‘eigen risico’ en ‘goede gezondheid’ Het is namelijk wel belangrijk dat je je realiseert dat RIB powerboat varen echt niet mogelijk is als je rug en/of nekklachten hebt of als je zwanger bent. We nemen je ook niet aan boord als je onder invloed bent van alcohol. Hiervoor teken je dus vòòr afvaart. Mochten er zich ondanks alle voorzorgsmaatregelen persoonlijke incidenten voordoen dan hebben wij voor alle deelnemers een zeer uitgebreid verzekeringspakket afgesloten. Voor schade aan camera en/of film apparatuur zijn wij niet toereikend verzekerd. Het is verstandig zelf te zorgen voor waterdichte behuizing van de camera’s.
Deelnemers onder de 18 jaar dienen deze verklaring vooraf door een ouder en/of voogd te laten ondertekenen.